Kelta fa horoszkóp

Milyenek vagyunk a KELTA FA-HOROSZKÓP szerint:

Az időszámítás előtti évszázadokra nyúlik vissza a kelta horoszkóp eredete.
A kelták az i.e. V. században léptek a történelem színpadára. Egész Európát a Duna partvidékéig lakták. Nem alapítottak államot, hanem egymással rivalizáló törzsi közösségekben éltek. Papjaik, a druidák irányították vallási és kulturális életüket, sőt ők alakították ki azt a kalendáriumot is, amelyhez igazodva, megfigyelések alapján leírták az úgynevezett "fa jegyeken" definiálható horoszkópot.
A születési időpontokból megállapítható, hogy ki milyen fa-jegybe tartozik, s nagyjából melyek a jellemzői. Néhány összehasonlítást is olvashatsz arra vonatkozóan, hogy az egyes "fák" hogyan illenek össze.

Almafa
December 23 - Január 1-ig,
Június 25 - Július 4-ig.

Személyes vonzerő, sok báj, sajátos benső sugárzás jellemzi késő  öregkoráig. Gyakran törékeny testalkatú. Kívülről nézve kiegyensúlyozott ember. Élete nem unalmas, mert mindig újabb élményeket keres.
Sokszor naivnak tűnik  mert embertársairól rosszat nem feltételez. Ezért gyakran csalódik. Mindig kész adni, s megosztani javait másokkal. Bár a pénzzel jól bánik, anyagi természetű céljait csak élete második felében éri el. Ennek oka, hogy hivatását fiatalabb éveiben nem veszi elég komolyan. 30 éves kora után viszont egyre szorgalmasabban dolgozik.
Az almafa különösen igényli a szeretetet és az odafigyelést. Mindig tartozni szeretne valakihez, akire érzékenyen vigyáz. Az eltávolodás legkisebb jeleit észreveszi.
Szívesen flörtöl, szinte állandóan keres. Ha viszont egyszer megtalálta a neki valót, ahhoz hű marad.
Igen házias. Vidéken, s a természetközelben jobban érzi magát, mint a nagyvárosok zajában. Szereti, ha otthona szép, s ennek kialakítására súlyt helyez.
http://www.hazhozpatika.hu/horoszkop.html

Comments