Újmedicina GNM

Valóban új e a GNM, vagy egy ősi természettudományi rendszer?

Az Új Orvostudomány (GNM) természettudomány, ugyan úgy mint a fizika vagy a kémia. Egyszerűen fogalmazva egy Biológiai (bio-logikus) rendszer az élettani folyamatokhoz és elváltozásokhoz, megbetegedésekhez. A GNM csupán öt természettörvényt ír le, és nincsen benne egyetlen tudományos feltételezés sem. Érvényessége kiterjed az összes földi élőlényre, beleértve az embert, állatokat, növényeket. A véletlen valószínűsége ki van zárva! Párhuzamosan három szinten igazolt. Ha kétsége van, javasoljuk Ön se hagyatkozzon másokra, ellenőrizze önmagán!

 Az Új Orvostudományban használatos kifejezések

Egyén: Általában az emberre értik. Latinul individum – oszthatatlan kettősség. A lélek és a test kettőssége.
(„A lélek az
én vagyok részem, a test a nekem van részem.” Talán így tudjuk legegyszerűbben megérteni.)

Lélek: Az Új Orvostudományban a lélek a testben utazó élő lény, aki/ami megtapasztalja az „utazást”. A lélek az, aki/ami érzékeli a környezetét, akiben/amiben az érzet kialakul. Attól, hogy egy papucsállatka nem tud beszélni, attól még érzékel, mozog, szaporodik és ingerelhető. Nála is ki lehet váltani biológiai konfliktusokat és elváltozásokat. „A lélek nem az a negyven-hatvan-nyolcvan kiló hús, ami a székben csücsül, hanem az, aki elolvassa, felfogja, megérti szavaimat. A lélek a megfigyelő, a szellem a gépezetben.” A lélek nem anyagi természetű (nem anyag-szerű). Korábban, a részinformációkból arra következtettünk, hogy a test a lélek hordozója, és a lélek az anyag kémiai és mechanikai folyamatainak következménye. A lelki konfliktus azonban MEGELŐZI a szervi elváltozást, ez indítja be. Szigorúan tudományosan vizsgálva ez a lélek vezérlő, programozó, meghatározó voltára utal: a lélek tartja életben az anyagot, a testet.

Test: Az egyén teste (anyagi része) funkcionálisan két fő részből áll, agyból és szervekből. Az agy vezérlő egység, a szervek az agy által vezérelt egységek. Az agy egy ítélőképességgel nem rendelkező, biomechanikus szerkezet, önfenntartó biológiai programokkal beprogramozva. A szervek (és a lélek egyaránt) a bioszámítógép hatáskifejtési területe. Az agy a lélekre is kihat/visszahat. Ennek primitív formája a fájdalomérzet. Egy súlyos elválasztási konfliktusnál „hiányzik nekem a gyermekem” kísérő tünet az átmeneti feledékenység (rövid idejű emlékezetkiesés). Az állatvilágban a nőstény ilyenkor nem ismeri fel kölykét.

Az Új Orvostudomány napvilágra kerülése egy óriási előrelépés, egy civilizációs lépcsőfok az emberiség történelmében, azon belül is a megbetegedések megértésében és kezelésében, vezérlésében. Először van lehetőségünk megérteni, és tudatosan vezérelni testi elváltozásainkat. A mandulagyulladástól a rákos megbetegedésekig…”

Mielőtt azt gondolná bárki, hogy ez is valami valóságtól elrugaszkodott feltételezés, tudni kell, hogy az Új Orvostudomány a „régi orvostudomány” minden tényszerű adatára támaszkodik. Az Új Orvostudomány természettudományos alapokon nyugszik. Ami a régi orvostudományban tény volt, az itt is tény. Vérkép, leletek, adatok, tünetek…

Az Új Germán Medicina természettudományos kritériumok alapján, a soron következő páciensen ellenőrizhető, reprodukálható orvostudomány. Egy minden élőlényt magába foglaló, élettani működést leíró rendszer. Felfedi az összefüggéseket, és megérthetővé teszi a megbetegedéseket. A megbetegedés kiváltó okának és lefolyásának ismerete lehetővé teszi az oki terápiát – ezáltal garantáltan hasznavehető, végérvényes megoldás.

Az Új Orvostudomány nem vonatkozik:

- baleset (sérülés, művi behatás) esetén,
- mérgezés (vegyi, kémiai behatás),
- besugárzás (sejtroncsoló sugárzás), és- fejlődési rendellenességek (pl. alkohol- v. kábítószerhatás) következtében kialakuló elváltozásokra.

Ezekre nincsen minden esetre előre beprogramozott biológiai külön programunk. (Ugyanakkor egy csonttörés összeforrasztásához a szervezet helyileg alkalmazza a csontráknál használatos újjáépítő különprogramot.) Az Új Orvostudomány nem helyettesíti az életmentő beavatkozásokat, de ismeretével számos (akaratlanul, tudatlanságból előidézett) életveszélyes állapot elkerülhető, megelőzhető.Miben más az Új Orvostudomány?

Az Új Orvostudomány abban több mint a régi, hogy több tényszerű adatot foglal magába, a testi megbetegedésekkel együtt járó agyi és lelki jelenségekről. Az Új Orvostudomány nem csak egy, hanem egyszerre három szinten térképezi fel az embert, lélek, agy és szervek összességében.

A régi orvostudomány csak és kizárólag a testi tünetekre korlátozta magát, elvágta magától a lehetőséget, hogy megértse a megbetegedések mechanizmusát.

A régi orvostudományban nem keresik a megbetegedések értelmét. Vizsgálódás nélkül abból indultak, ki, hogy az valami természetellenes, abnormális és kivágni, kimérgezni, kiégetni való dolog.

A vizsgálódás kiterjesztésével viszont beigazolódott, hogy ezek értelmes jelenségek, amelyek a lelki konfliktusainkból, a közben érzett érzelmi kilengéseinkből indulnak ki. Ráadásul minden testi folyamatot az agyunk vezérel. Az Új Orvostudományban helyére kerültek az agyi tünetek is (mert az agyban minden megbetegedésnek nyoma van) és a rendszer így kibővült a lelki tünetekkel. Végeredményben kiderül, hogy megbetegedés nem más, mint egy Lelki-Agyi-Szervi szinteken egyszerre és párhuzamosan lezajló folyamat, aminek biológiai értelme, célja, rendeltetése van.

A megbetegedések két szakaszból állnak, és az elváltozás biológiai értelme a két szakasz egyikében nyilvánul meg, (agytörzs, kisagy, kéregállomány vezérelte szerveknél a konfliktus-aktív, a velőállomány vezérelte szerveknél a megoldás utáni szakaszban). Ezen túl, a konfliktus-aktív szakaszban igen szembetűnő testi tüneteket produkálunk. Hideggé válnak a végtagok (az itt megjelenő elváltozást nevezték régen összefoglaló néven „hideg” betegségnek). Feszültek vagyunk, kényszeres gondolkozás figyelhető meg. A konfliktuson és annak megoldásán tipródunk. Ezzel egyidejűleg nincs étvágyunk, fogyunk, nem tudunk rendesen aludni, és ha sikerül elaludni, akkor is a konfliktusunkról álmodunk. Ez a megbetegedés első, ún. konfliktus-aktív szakasza. (Aki tudja mi az a DHS, nem tudja nem észrevenni. Ez csak azért fontos, mert ha időben kapcsolunk és megoldjuk a konfliktust legalább lelki szinten, akkor is megfordul a különprogram, és megússzuk egy jelentéktelen, vagy kevésbé súlyos elváltozással, kevésbé súlyos gyógyulási tünetekkel.) 

Ez a szakasz addig tart, amíg a konfliktus megoldásra kerül.

Ez ismét egy markáns pont, ugyanis mindhárom szinten változások következnek be a megoldás utáni szakaszban. Lelki szinten nagy megnyugvás figyelhető meg. Megszűnik a kényszeres gondolkozás, mert a konfliktus már nem áll fenn. Agyi szinten, a CT felvételen, az egész konfliktus-aktív szakaszban éles határvonalú körkörös formációt mutató Hameri-góc elkezd beödémásodni, vizenyő keletkezik rajta. Az ödéma az agyszövet helyreállítását teszi lehetővé. Az agyi ödéma miatt az érintett agyszövet kitágul, megduzzad, ezért nyomást gyakorol a környező agyszövetekre.

 A betegségek megértésének titka

Az Új Orvostudomány mérföldkő az emberiség történelmében. Először van lehetőségünk arra, hogy intellektuálisan is megértsük a betegségi mechanizmust: hogyan, mitől alakul ki egy betegség, milyen tüneteket tapasztalhatunk, miért éppen azt, mi meddig tartott, és mikor érhet véget - ha mi is úgy akarjuk. Az Új Orvostudományban az ÉLET-ről van szó, nem elvont hipotézisekről, feltételezésekről. Nem kell lexikont betanulni ahhoz, hogy valaki megértse, egy élőlénynek érzelmei vannak. Érzékel dolgokat. Ettől élő. Mivel mi emberek is azok vagyunk, különböző érzelmeink vannak, és ezek közül egyes érzelmek (megütközés jelleggel) túlsúlyba kerülhetnek (kétségbeesés, düh, harag, félelem, ijedelem kapcsán). A "biológiai konfliktus" érzettartalma (hogy hogyan élte meg az adott szituációt az érintett egyén) határozza meg, hogy milyen elváltozás fog beindulni a szervezetben. Ahhoz, hogy egy betegséget beindító konfliktus létrejöjjön, konkrét feltételeknek kell teljesülni. Ez ennyire egyszerű. Az elváltozásnak tehát van konkrét kiváltó oka, aminek a felismerése, érthetővé teszi a fizikai, testi folyamatokat. Nem harcolunk többé a tünetekkel, lehetőségünk nyílik tudatosan befolyásolni azokat.

Öt Biológiai Természettörvény

1. Minden testi, szervi elváltozást egy érzelmi megrázkódtatás indít be, egy súlyos, drámaian és elszigetelten megélt konfliktus-sokk, melynek nem látjuk a megoldását és folyton azon rágódunk.

2. Minden megbetegedés 2 szakaszból áll, egy hideg és egy meleg szakaszból. A hideg szakasz az ún. konfliktus-aktív szakasz, amikor rá vagyunk kattanva érzelmileg, gondolatilag a konfliktusunkra, csak azon jár az eszünk, nem bírunk aludni, enni, hidegek a végtagjaink. A hideg szakasz sok esetben teljesen tünetmentes, pedig az agyunk már beindította a szervi elváltozásokat, csak ezeket nem érzékeljük. Amennyiben lelkileg feloldjuk a konfliktust, szervezetünk átkapcsol az ún. meleg szakaszba, amikor is lázasak, levertek leszünk, gyulladások és fájdalmak lépnek fel a szervezetünkben. Ilyenkor szoktunk megijedni és orvoshoz rohanni, pedig ekkor már valójában a gyógyulás útján vagyunk, csak a gyógyulási folyamatot kell megtámogatnunk.

3. A megbetegedések ún. csíralemez központú rendszere. Embrionális fejlődésünk során az agyunk különböző részei illetve szerveink a belső, középső, illetve külső csíralemezből alakulnak ki, amely meghatározza majd, hogy milyen biológiai konfliktusra reagálnak, milyen elváltozást-megbetegedést produkálnak, és hogy a megoldás utáni szakaszban a szervezet milyen mikrobákat vesz igénybe a helyreállításhoz.

4. A mikroorganizmusok, vagyis gombák, baktériumok, vírusok csíralemez központú rendszere. Ez sokak számára a legsokkolóbb, ugyanakkor a legfelszabadítóbb információ: a gombák, baktériumok és vírusok szervezetünk helyreállítását végzik el a megoldás utáni szakaszban, nem pedig az ellenségeink. Hagyományosan akkor megyünk orvoshoz, amikor a meleg-szakaszban vagyunk, vagyis a vizsgálatok során mindig találnak valamilyen "betolakodót" a szervezetünkben, s a betegséget az ő számlájára írják. Mostantól elég tudni, hogy ők csak a gyógyulást segítik elő (pl. daganatot bontanak, fekélyt foltoznak be, stb). Nem kiirtani kell őket, hanem hagyni, hogy elvégezzék a feladatukat, illetve, ha betegnek érezzük magunkat, akkor PIHENNI kell!

5. A megértés törvénye pedig azt mondja ki, hogy minden megbetegedésnek biológiai értelme, célja, rendeltetése van. Az ún. betegségek két szakaszból álló Értelmes Biológiai Különprogram részei, mely programokat agyunk ősidők óta futtatja. Az elváltozás biológiai szempontból értelmes és szükségszerű, mert az egyén érzelmi kilengését kiváltó konfliktusa egy ideig megoldatlan.Korábban azt gondolták, hogy a formációk az agyban csupán a CT gép '" üzemzavara ", szellemkép, interferencia, hullámvisszaverődés, ún. műtermék (arteffekt, vagy artifact). Senki sem tagadja, létezik olyan, hogy műtermék, de a Hameri gócok nem műtermékek! (Lásd a Siemens cég állásfoglalását 1989-ből: Igazolások - http://www.ujmedicina.hu/letoltes/igazolasok.pdf) A műtermék egy másik testhelyzetben, másik CT-gépen már nem látható, vagy nem ott látható.

A Hameri góc viszont  másik gépen is kimutatható, később is látható, kimutatható,
sőt, az agyi jelenségek lezajlása, állapotváltozása, megnyilvánulása CT-géppel nyomon követhető!
Ha veszünk tíz embert, akinek azonos szervi elváltozása van, a góc az agyukban (szerkezetileg) mindig ugyan ott van!

Az agyi ödémák, az agyi vezérlőközpontok helyreállítási duzzanatai miatt van a túlzott fáradtság, levertség, kábaság, fejfájás, migrén, hányinger, szédülés. Ezek a helyreállítás jellegzetes tünetei. Szervi szinten leáll a rákos növekedés vagy sorvadás, beindul a daganatelbontás vagy szövet-újjáépítés. Ezen túl műszerek nélkül is megfigyelhető általános tünet a megoldás utáni szakaszban a túlzott fáradtság, gyengeség, levertség, visszatér az étvágy, súlygyarapodás. Szervi szinten „meleg tüneteket” tapasztalunk, kitágult végtagi ereket, ödémásodást, gyulladást, hőemelkedést. (Ezért nevezték régebben a második betegségi szakasz tüneteit „meleg betegségnek”.) Hamer doktor megfigyelte, hogy testünk a daganatok gyorsított elbontására, a sorvadások gyorsított újjáépítésére a szervezetünk mikroorganizmusokat vesz igénybe. A gombák szaporítását már a konfliktus-aktív szakaszban elkezdi a szervezetünk, míg a baktériumok és vírusok a megoldás utáni szakaszban jelennek meg.

Összegzés képen: Dr. Hamer beigazolja, hogy az emberek nem a kórokozóktól, vírusoktól, baktériumoktól betegszenek meg, ha nem kimerültségtől és a félelemtől.”

,,A mikróbák csak a második, a helyreállítási szakaszban „dolgoznak” és a konfliktus feloldásának pillanatában válnak aktívvá. Egészen a teljes gyógyulásig aktívak maradnak, és végül visszatérnek az inaktív állapotukba.

A mikróbák tehát egyáltalán nem ellenségek, hanem önfeláldozó szövetségesek, akikkel szimbiózisban élünk, akik agyunk parancsainak feltétel nélkül engedelmeskednek! A mikróbák naiv pusztításával csak a helyreállítási folyamatokat lassítják és késleltetik! A konfliktus megoldásakor azonnal munkához látnak, befoltozzák a lyukakat, elbontják a daganatokat, eltakarítják a maradványokat. Hirtelen az összes mikróba megjelenik, szaporodik majd ismét eltűnik, hogy agyunkkal és testünkkel összhangban - egy világos, logikus törvényszerűséget követve - a „helyreállítást” és gyógyulást létrehozzák. Ők a természet biológiai programjának részei, elengedhetetlen láncszemek a természet szabályozóköreiben.’’

Az AGYUNK nem képes arra, hogy valóságos és jelképes esemény között, azaz a valóság és képzelet között különbséget tegyen!


Ha például a konfliktus tartalma (a közben érzett érzelmek jellege) a következő:

–„Dühös vagyok, mert ez egyszerűen igazságtalan...” - ennek megfelelően az epeutak betegednek meg.

–„Torkomon akadt a falat, ezt nem bírom lenyelni...” a nyelőcsőproblémák jelentkeznek.

–„Egy ilyen aljasságot egyszerűen nem tud elviselni az ember...” elváltozások a vékonybélben,

–„Ez egy utolsó disznóság, amit velem műveltek...” a vastagbéltünetekkel,

–„Félek, hogy nem találok magamnak megfelelő helyet...” a hörgők megbetegedésével,

–„Minden rám szakad.” a vesemegbetegedéssel,

–„Olyan értéktelennek érzem magam...” a csontok elváltozásával vagy rákkal reagál a szervezet.


A RÁK EGYFAJTA „TURBÓ”, AMIT AZ AGYUNK INDÍT BE, hogy a megoldatlan konfliktushelyzetben, lehetőségeihez mérten képessé tegyen a túlélésre, hogy AZ ÉLETÜNKET MEGMENTSE!


A drámai sokkélmény intenzitásától függ, hogy hörghurutot vagy tüdőrákot produkálunk magunknak. Az érzelmeink intenzitása határozza meg az elváltozás súlyosságának fokát, míg az eközben érzett érzelem típusa a betegség elhelyezkedését a testben. A betegség tehát mindhárom szinten egyidejűleg észlelhető: a lélekben, az agyban és szervekben (testben). Minden betegség eredetét (torokgyulladás, hörghurut, rák, depresszió, epilepszia, infarktus, leukémia, szklerózis multiplex stb.) a páciens életének egy különleges eseménye képezi, amit ő traumaként (érzelmi megrázkódtatásként) él meg. Ez lehet például egy szeretett személytől való elszakadás, egy megaláztatás, egy munkahely elvesztése, egy pofon, egy családtag halála, egy sokkoló orvosi diagnózis, stb. tehát egy esemény, amit váratlanul lesújtó drámai konfliktusként, belül és megfelelő megoldás nélkül élünk meg. Egy erős érzelemnek nyilvánvalóbb következményei lesznek, mint egy kis bosszúságnak. Kijelenthetjük, konfliktus nélkül nincs betegség. Ha az ember ennek tudatára ébred, és levetkőzi a csalfa berögződéseit, már meg is tette az első lépést a gyógyulása irányába!


Mindenki a maga ura - Képesek vagyunk befolyásolni érzelmeinket,

ezáltal gyógyulásunk EGYEDÜL a mi kezünkben van!


Természetesen sokkal egyszerűbb, bekapni pár pirulát vagy kés alá feküdni, átengedni a felelősséget és a cselekvést másoknak, mint venni a bátorságot és a fáradságot, hogy őszintén szembenézzünk önmagunkkal.

és megismerjük életünk eddig ismeretlen területeit. Ez az utazás ugyanis önálló, felelősségteljes gondolkodást igényel, gyakran fájdalmas és kényelmetlen felismerésekkel jár. Minél keményebb azonban kihívás, annál nagyobb hasznunk származik belőle – legfőképp személyes fejlődésünket illetően. Az Új Orvostudományban helyére kerültek az agyi tünetek is (mert az agyban minden megbetegedésnek nyoma van) és a rendszer így kibővült a lelki tünetekkel. Egy megbetegedés nem más, mint egy Lelki-Agyi-Szervi szinteken egyszerre és párhuzamosan lezajló folyamat, aminek biológiai értelme, célja, rendeltetése van.

.


A gyógyulás kulcsa az, ha túltesszük magunkat az érzelmi traumán!


Ez az elengedhetetlen feltétel, a gyógyulási szakaszba való áttéréshez. Miután megértettük és rendbe tettük elszabadult érzelmeinket, az agy megfordítja a kiadott parancsot, és elkezdődik az elváltozások automatikus helyreállítása. Ez azonban teljesen más, jellegzetes tünetekkel jár, amelyeket eddig teljesen különálló betegségnek tartottunk, és az összefüggések ismeretének hiányában megint csak megpróbáltuk minden eszközzel eltüntetni.


Mivel betegsége előidézéséz felelőségteljesen már tudja, hogy önmaga idézte elő. Ha tisztában azzal, hogy a betegség nem kegyetleség vagy büntetés, hanem egy irányt mutató eszköz, hogy változzon. A gyógyulás a tudatos érzelmi konfliktuskezelésen múlik.


Higgyen szervezete intelligenciájában, amikor pl. elvágja az ujját akkor sem kell semmit se tennie, hogy a seb begyógyuljon. Csak védeni, óvni a gyógyló területet.

Jelentkezzen konzultációra, ha saját kezébe szeretné venni gyógyulását.

Ha azt akarja, hogy mások oldják meg Ön helyett a saját maga problémáját, vagy feltétlenül másokra bízná élete kérdését – kérem ne hozzám forduljon.


a konzultáció nem diagnosztizálás! Diagnózisért forduljon műszerekkel rendelkező szakorvoshoz!

A konzultáció nem termékajánlás és nincsen köze kereskedelemhez. Egy felvilágosító jellegű esettörténeti kutatás, melynek célja a tudatossá válás, hogy az érintett képessé váljon arra, hogy megbetegedéseit önmaga kezelje, irányítsa, kedve szerint.


Mire haladunk egyetlen konzultációval?


Egyetlen konzultáció alkalmával maximum három különböző megbetegedést tudunk feltárni, ill. azok konfliktusait feldolgozni. A tapasztalat azt mutatja, hogy egy normál értelmi képességgel rendelkező

embernek nincs szüksége összesen háromnál több konzultációra, mert utána már önállóan is elboldogul konfliktusaival. Kiismeri magát a Szerv Atlaszban vagy (ha tud németül/angolul a Tudományos Táblázatban), és egyedül is feldolgozza, megoldja őket. Így talán már nem is kerül sor súlyos elváltozásra.


Milyen elváltozásoknál vesszük ennek hasznát?


Mindegyiknél, ami nem mérgezés, baleset, sugárzás, v. fejlődési rendellenesség következtében alakult ki.


Tehát ami „önmagától”, menet közben, az élete folyamán, alakult(ak) ki. Az allergiától a végbélrákig!


Mennyibe kerül a konzultáció?

Óránként 7000Ft.

Bejelentkezés, időpont egyeztetés:

Köveskuti Tünde 06 30 212 69 52

GNM konzulens


Comments