bemutatkozó

„A betegség nem kegyetlenség.."


Bemutatkozó

Inotayné Köveskuti Tünde vagyok, természetgyógyász-kozmetikus. A 80-as évek végén érintett meg az ezotéria áramlata, melyet elsősorban Biegelbaur Pálnak köszönhetek. A kiropraktikán kívül, szinte minden természetgyógyászati módszert megtanultam, a Bach féle virágterápiától, az extraszensz módszerekig. A hivatalos természetgyógyász ETI vizsgát akupresszúrából 1998 tettem le. A számtalan személyiség fejlesztő tréning, tanfolyam és elvonulás mellett a legjelentősebbnek a 2 éves Pszichológiai és lelkigondozói képzésen tanultak hoztak igazi megújulást az életembe.

Test-és Lélek Szépítő szalonomban a hagyományos kozmetikai kezelés mellett a bőrproblémák lelki oldalának elemzésével is foglalkozom. Dr. Hauschka homeopátiás kozmetikumokkal és Ilcsi termékekkel dolgozom.

2003-tól vezetek Újhold körüli hétvégén Léböjt kúrákat, melyek igazából nem csak a testi-lelki megtisztulásra, hanem a saját belső vezetőnk megtalálásának előhívására jött létre. www.lebojt.hu

A család egészsége a nő egészségén és életszemléletén múlik.

Tíz évig egy országos heti lap életmód oldalát szerkesztettem és írtam, (írok) ahol legfontosabb küldetésemnek tartom nő társaim figyelmét ráirányítani a média okozta csapdákra.

Huszon akárhány éve jógázom, és 2000-ben Gillich Istvánnál tettem le a jógaoktatói vizsgámat. Kiköltözésünk óta Telkiben, hetente kis jógacsoportunkban klasszikus Hatha jógát vezetek. Időnként női Jógát és Belső Jógát (Áldott állapotban lévőknek szülés felkészítőt) is tartok. 1 max. 1 ½ órában.

1990-óta éve csikungozom az első mesterem Dr. Wu Binjang akitől egy fantasztikusan működő elég nehezen elsajátítható gyakorlatsort tanultam.

2004-ben ismerkedtem meg a Csung Jüan Csikunggal melynek hatékonysága és egyszerűsége, azóta is lenyűgöz. Mit is kívánhatnék mást, mint hogy minél több embernek átadhassam. A tanulni vágyókat szeretettel várom.

Tel.: 06 30 / 212 -6952 kérem inkább telefonon tegye meg az első érdeklődést

email: tunde.koveskuti@gmail.com


„A betegség nem kegyetlenség
vagy büntetés,
hanem csakis és kizárólag iránymutató,
egy eszköz,
amit szellemünk felhasznál arra,
hogy jelezze hibáinkat.
Hogy visszatartson minket
még nagyobb ostobaságoktól,
hogy megakadályozza azt,
hogy még több kárt okozzunk,
és hogy az igazság
és fény útjára tereljen minket,
arra az útra,
amelyről soha nem lett volna szabad
letérnünk.”
(Edward Bach)

A FÉNY ADÓ IMÁJA
Köszönöm, hogy Vagy, hogy találkoztunk, szeretlek,
Akárki vagy, akármilyen vagy nem várok tőled semmit.
Nem megváltoztatni akarlak, hanem megváltozni általad.
Köszönöm, hogy léted arra indít,
Hogy, túllépjen felszíni önmagam,
és a tolakodó lényegtelenen túl, felismerhetem
a Benned, és a bennem lakozó mindenségen át,
hogy, a MINDENSÉG SZÍVÉBEN EGYEK VAGYUNK.  (Biegelbauer Pál)Comments