3 D szempillák éjjel nappal természetes szépség

Tekintetünket jelentősen befolyásolja
szempilláink szépsége.
Az eddig megszokott tincses,
vagy soros szempillákkal ellentétben
a szálas műszempillák teljesen
 egybeolvadnak a saját szempillákkal,
így a legtermészetesebb hatást keltik.


Kellemes, kényelmes észrevétlen olyan természetes

A JB COSMETICS 3 Dimenziós műszempilla a természetes szempilláknál könnyebb, teljesen súlytalan, így egyáltalán nem érezhető. Viselője nem érez különbéget a természetes és a műszempilla között. Víz, izzadtság és könnyálló. Nyugodtan sportolhat, zuhanyozhat, és még alvás közben sem sérül.
Tartós, biztonságos!
A szempilla hosszabbítás tartóssága 1-2 hónap, de maximum a saját pillák élettartamáig tart. Használata során a saját pilla nem sérül, kérésre bármikor könnyedén eltávolítható. A ragasztó a bőrrel nem érintkezik, így az allergia kockázata minimálisra csökken. Különösen érzékeny szem esetén, speciális orvosi ragasztó használatával kizárható az allergiás reakció.

Tartós szempilla-hosszabbítás
A JB COSMETICS szalonok a legkorszerűbb technológiával és eszközökkel végzik szempilla hosszabbítást. Ezen technológia talán a legbiztonságosabb, az alkalmazott anyagok és termékek bevizsgáltak. Kivétel nélkül rendelkeznek a szükséges OÉTI engedéllyel.
Választék?
A JB COSMETICS 3 dimenziós műszempilla választékával a legkülönlegesebb igények is kielégíthetők. Kétféle ívű, 10 féle hosszúságú, 4 féle vastagságú
és 10 féle színű szempillák lehetőséget adnak, hogy gyönyörűen ívelődő, dús hatást érhessünk el.

Különleges alkalmakra, esküvőre, fellépésre extra hosszú és extra vastag, 10 féle színes szempilla és 14 különböző színben pompázó swarovski kristály lehetőséget ad, hogy tekintetünkkel a társaság figyelmét magunkra irányítsuk. A színes műszempilla hétköznapi viselete Amerikában már elterjedt, de hazánkban is - korosztálytól függetlenül - egyre többen keresik.

Felhelyezés folyamata

A szempilla hosszabbítás első lépése a konzultáció, melynek során megbeszéljük milyen színű, vastagságú és hosszúságú pillákat helyezünk fel. A szempillák és a szemkörnyék alapos megtisztítása után, korszerű  nyugtató párnácskák kerülnek az alsó szempillákra.  A lehelet könnyű pillákat speciális ragasztóval szálanként illesztjük saját szempillákhoz, így elkerüljük az összetapadás és a természet-ellenes megjelenést. Egy szemnél többféle hosszúságú szempilla kerül felhelyezésre ügyelve, hogy a pillasor a legtermészetesebb hatást keltse. A tartós műszempilla tökéletesen egybeolvad a saját pillával, arányosan meghosszabbítja, dúsítja és követi annak ívét. Szemenként kb. 30-60 szálat "ültetek" be. A felhelyezés során kipihenheti magát, mivel szemeit csukott, nyugalmi állapotban tartja.

A szempilla hosszabbítás kb. 60-120 percet vesz igénybe.

Szeretettel várlak:

Köveskuti Tünde

kozmetikus mester    /home/kovi/Asztal/Köveskuti Tünde.JPG


Bejelentkezés:  06 30 212 6952

Építése: 10 000Ft
Rendszeres:  8000 Forint /4 hétig/
Pótlás: 3300-5500 Forint /2 hétig/

Aloldalak (1): DR. Hauschka
ą
Tünde Köveskuti,
2015. márc. 4. 7:16
Comments