3D szempilla hosszabbítás

3D SzempillákTekintetünket jelentősen befolyásolja

szempilláink szépsége.

Az eddig megszokott tincses, vagy soros szempillákkal ellentétben a szálas műszempillák teljesen egybeolvadnak a saját szempillákkal, így a legtermészetesebb hatást keltik.

Kellemes, kényelmes észrevétlen olyan természetes

A JB COSMETICS 3 Dimenziós műszempilla a természetes szempilláknál könnyebb, teljesen súlytalan, így egyáltalán nem érezhető. Viselője nem érez különbéget a természetes és a műszempilla között. Víz, izzadtság és könnyálló. Nyugodtan sportolhat, zuhanyozhat, és még alvás közben sem sérül.

Tartós, biztonságos!

A szempilla hosszabbítás tartóssága 1-2 hónap, de maximum a saját pillák élettartamáig tart. Használata során a saját pilla nem sérül, kérésre bármikor könnyedén eltávolítható. A ragasztó a bőrrel nem érintkezik, így az allergia kockázata minimálisra csökken. Különösen érzékeny szem esetén, speciális orvosi ragasztó használatával kizárható az allergiás reakció.

Tartós szempilla-hosszabbítás

A JB COSMETICS szalonok a legkorszerűbb technológiával és eszközökkel végzik szempilla hosszabbítást. Ezen technológia talán a legbiztonságosabb, az alkalmazott anyagok és termékek bevizsgáltak. Kivétel nélkül rendelkeznek a szükséges OÉTI engedéllyel.

Választék?

A /JB COSMETICS / és egyéb új 3 dimenziós műszempilla választékával a legkülönlegesebb igények is kielégíthetők. Kétféle ívű, 10 féle hosszúságú, 4 féle vastagságú
és 10 féle színű szempillák lehetőséget adnak, hogy gyönyörűen ívelődő, dús hatást érhessünk el.

Időseknek, természetes színben, saját hosszban.

Felhelyezés folyamata

A szempilla hosszabbítás első lépése a konzultáció, melynek során megbeszéljük milyen színű, vastagságú és hosszúságú pillákat helyezünk fel. A szempillák és a szemkörnyék alapos megtisztítása után, korszerű nyugtató párnácskák kerülnek az alsó szempillákra. A lehelet könnyű pillákat speciális ragasztóval szálanként illesztjük saját szempillákhoz, így elkerüljük az összetapadás és a természet-ellenes megjelenést. Egy szemnél többféle hosszúságú szempilla kerül felhelyezésre ügyelve, hogy a pillasor a legtermészetesebb hatást keltse. A tartós műszempilla tökéletesen egybeolvad a saját pillával, arányosan meghosszabbítja, dúsítja és követi annak ívét. Szemenként kb. 30-60 szálat "ültetek" be. A felhelyezés során kipihenheti magát, mivel szemeit csukott, nyugalmi állapotban tartja.

A szempilla hosszabbítás kb. 60 -120 percet vesz igénybe.

Szeretettel Várlak: Köveskuti Tünde

kozmetikus mester

Bejelentkezés: 06 30 212 6952

Építése: 8 000Ft-10 000

Rendszeres vendégeknek 8000 Forint /4 hétig/

Pótlás: 3300-5000 Forint /2 hétig/Comments